LOVE Agency

LOVE Agency
LOVE Agency

пʼятниця, 2 серпня 2013 р.

Церемонімейстер

П'ятниця.
Чудово працюється : )
Стільки всього заплановано на цей вечір : )

Сьогодні хочу з вами поговорити про ведучого вашої церемонії, про церемонімейстера, регістратора на церемонії..

Ця людина не обов'язково має бути із задокументованим посвідченням відповідної професії. Це може бути і ваш близький друг, подруга...близька вам людина. Проте головне - бути упевненим у вашому виборі.
Якщо це друг, то чи зможе він щиро і емоційно рівно виголосити промову, вести церемонію, сказати потрібні слова. Це безсумнівно має бути людина близька вам обом...

Якщо це професіонал, зверніть увагу на сценарій проведення, чи можете ви переглянути відео її роботи, чи можна внести коррективи у сценарій, а головне - те, про що часто не питають  ы на що увагу звертають лише в процессі церемонії - коригувати, по бажанню, музику не лише для виходу дійових осіб, а й ту, яка слугує фоном для слів ведучого-ведучої. Було б чудово, якщо б усі музичні композиції були однієї стилізації... і подобались вам. Крім того звернути увагу слід ще на багато дрібничок, які насправді ніякі не дрібнички - потім....

Якщо ж ви оберете ведучого церемонії того ж, що веде усе ваше весілля, то можливо ви б хотіли провести церемонію з якимось веселим акцентом, або ж у особливому стилі.

У будь якому із обраних Вами варіантів ми із задовленням допоможемо зкоординувати роботу церемонімейстера відповідно до вашого бачення та бажання : )
із любов'ю та турботою
LOVE Agency

Немає коментарів:

Дописати коментар